Isabelle Rönnquist ställer ut sin konst på Midvinterglöd

Det märks att vi börjar närma oss jultider. Julbelysningen och juldekorationerna börjar dyka upp lite titt som tätt och i alla affärer skyltas det om för julen. Vi har även så smått börjat fundera över stämningsbelysningen på vårt område och kommer inom kort att börja rigga upp några ljuspunkter på området i väntan på glöden.

Isabelle Rönnquist ställer ut sin konst på Midvinterglöds julmarknad 10 december 2016

Isabelle Rönnquist ställer ut sin konst på Midvinterglöds julmarknad 10 december 2016

En konstnär som även är i väntan på Midvinterglöd är Isabelle Rönnquist som kommer att medverka på årets Midvinterglöd och ställa ut sina alster till försäljning. VI hälsar Isabelle glödhett välkommen till vår Midvinterglöd och ni kan läsa mer om henne under fliken Utställare 2016

Isabelle Rönnquist ställer ut sin konst på Midvinterglöds julmarknad 10 december 2016

Isabelle Rönnquist ställer ut sin konst på Midvinterglöds julmarknad 10 december 2016