Hudik bröd på Midvinterglöd

Vi kommer i rätt rask takt nu att presentera de härliga utställare som vi har kvar att presentera för er innan det är dags för Midvinterglöd. Det är inte många dagar kvar tills det smäller till med vårt 5-års jubileum i Jättendal, så det är minst sagt bråda tider. Med detta sagt hälsar vi Hudik Bröd glödhett välkommen till Midvinterglöd!
 

Dorothea Guth medverkar på Midvinterglöd där hon säljer Hudik Bröd den 10 december i Jättendal

Dorothea Guth medverkar på Midvinterglöd där hon säljer Hudik Bröd den 10 december i Jättendal

Hudik bröd på Midvinterglöd

Den som driver Hudik Bröd heter Dorothea Guth och hon drömmer om att verka för din och jordens hälsa. Hudik Bröd bakar ekologiskt surdegsbröd, kaffebröd och allt möjligt annat gott med kärlek, för hand och i en vindkraftsdriven stenugn. Där är glädjen en lika viktig ingrediens som KRAV-mjölet och vindkraftselen. Att med händerna forma vackra bröd av goda och nyttiga ekologiska råvaror och sedan se dem ta form och färg i stenugnen är en fröjd.

Ni kan läsa mer om Dorothea och hennes Hudik Bröd här

hudik_brod_midvinterglod.jpg