Föreningen Lots of Westernriders medverkar på Midvinterglöd

Det är jättekul att Midvinterglöds julmarknad engagerar så många, alltifrån enskilda kulturutövare till företag och föreningar. Vi hälsar därmed Lots of Westernriding välkommen till Midvinterglöds julmarknad! På midvinterglöd kommer dom att finnas med på marknaden och sälja hembakt matbröd/kaffebröd å godbitar, samt även ostkaka, grynkaka, chokladhjul. Förtjänsten av vår försäljning går oavkortat till deras förening.

Lots of Westernriders är föreningen för dig och din häst. Du och hästen får via clinics tips och råd. Vi är en hästförening som främst satsar på ungdomsverksamhet. Exempelvis är det idag dyrt att få tillgång till bra tränare. Därför går intäkterna tillbaka till verksamheten då vi står för den större delen av tränaravgifterna, samt hyra för ridhus och annat. 

Eftersom western utgör en minoritet av ekipage i Norrland, så vill vi på Lots of Westernriders hjälpa alla med en viss summa av kostnaderna som tjänats in genom försäljning av salamikorvar, New Body-kläder och annat. 

LÄS MER OM LOTS OF WESTERNRIDING