Skäggexperten Broder Joe återvänder till Midvinterglöds julmarknad

Nu kan vi snart räkna på en hand de dagar det är kvar tills Midvinterglöd 2016 är här! Vi får så otroligt många mail och förfrågningar om Midvinterglöd nu. Frågor om man kan och ska betala med kontanter på området, förköp av biljetter, information om lokaler, barnvagnar.. ja allt! Vi hänvisar er till att gå in och läsa på de informationsflikar vi har här på vår hemsida, där finns svar på de flesta frågor. Hittar ni inte det ni söker där, så maila oss. Vi har så fullt ös nu så vi hinner inte alltid svara på frågor så snabbt vi önskar, men vi försöker hinna med svar på mail inom 48 h! Hitta bra information om Midvinterglöd här

Skäggexperten Broder Joe ställer ut på Midvinterglöd

Broder Joe ställer ut sina skäggprodukter på Midvinterglöds julmarknad. 

Broder Joe ställer ut sina skäggprodukter på Midvinterglöds julmarknad. 

Vi har några fantastiska utställare kvar att presentera för er och nästa man till rakning ska vi nog INTE säga i detta fall.. utan nästa skäggexpert att presentera som utställare är ingen mindre än Broder Joe som återvänder till Midvinterglöd med sina populära skäggprodukter! Vi hälsar Broder Joe glödhett välkommen till Midvinterglöds julmarknad än ett år! Läs mer om Broder Joe här