Ann-Marie Alvarsdotter finns med på Midvinterglöds julmarknad

Glädjen i att forma de olika delarna i trumman till en enhet, att skapa ett harmoniskt flöde i de olika färgerna och formerna på duken. Den fantastiska känslan av att få guida en människa till större frihet och glädje samtidigt som förståelsen för omvärlden ökar. Att vara mitt i skapandet och få möta människor och djur, naturmaterial och naturväsen, energier och färger... ödmjukt tackar jag för glädjen och möjligheten
— Ann-Marie Alvarsdotter
annmarie_alvarsdotter.jpg

Med de fantastiska orden berättar Ann-Marie om sitt skapande, sin frihet och glädje i det hon gör. Vi ser framemot att dela Midvinterglöd med dig Ann-Marie och vi hoppas att du även på vår Midvinterglöd känner glädje och frihet och du kommer med stor sannolikhet att möta många människor, naturväsen, färger och energier här :) Vi hälsar dig glödhett välkommen till Midvinterglöd!

annmarie_alvarsdotter_midvinterglod.jpg