Goth-Drottningen Adora BatBrat väsenjury & glödheta stolen på Midvinterglöd

Adora BatBrat - Drottningen av alternativa uttryck besöker Midvinterglöd den 10 december och sitter i juryn för vår glödväsentävling samt så kommer vi att sätta Adora i den glödheta stolen på scenen! 

Vi är glödhett stolta över att meddela att den glittrande stjärnan, alternativa mode & makeup-ikonen, "Queen of Goth" Adora BatBrat gästar Midvinterglöd den 10 december i Jättendal! Adora BatBrat är en fantastisk person med ett hjärta som glöder för den alternativa kulturen så vi frågade Adora BatBrat om hon ville sitta med i årets jury för vår glödväsentävling och hon tackade till vår stora glädje Ja!

Vi frågade även Adora BatBrat om vi får lov att sätta henne i vår glödheta stol på Midvinterglöds scen den 10 december och grilla henne med några glödheta frågor live under dagen och hon svarade Ja där med! Härligt! Vi kommer nämligen att ha en glödhet stol på vår scen där vi kommer att fånga upp och intervjua många intressanta personer live under dagen. Vem vet.. kanske hamnar du där med! :) Det är med stor glädje vi hälsar Adora BatBrat glödhett välkommen till Midvinterglöd! 

Drottningen av alternativa uttryck besöker Midvinterglöd den 10 december och sitter i juryn för vår glödväsentävling samt så kommer vi att sätta Adora i den glödheta stolen på scenen! 

Vi bad Adora att berätta lite mer om sig själv när hon fick frågan om att sitta som jurymedlem

Att få frågan om att sitta som jury till Glödväsen på Midvinterglöds 5-årsjubileum är en stor ära. Från de vackra öarna i Karlskrona till mystiken i Jättendal för en trollsk afton bland väsen, konst, magi och eld.

Jag har ett stort intresse av smink och design, något som lett till att jag kommit att bli något av en internationell ikon inom Gothkulturen tack vare mina sminkvideos på YouTube.com, en tidigare blogg och många års modelljobb. Jag har drygt 700 000 följare på mina sociala medier, allt bara på grund av mitt egna intresse. Jag sjunger i två band, är kläddesigner under mitt eget märke och är en fenomenal amatörkonditor. Utöver detta är jag en stolt 44-åring, fru, och mamma till 3 coola barn som är mina egna små Glödväsen.

Jag ser så väldigt fram mot att befinna mig mitt i kreativiteten och allt unikt som Midvinterglöd representerar. Att dessutom få sitta som jury och få vara med och välja ut årets Glödväsen kommer bli kronan på verket.

Kram,
Adora BatBrat

FACEBOOK: https://www.facebook.com/adorabatbrat.official
YOUTUBE: https://www.youtube.com/user/AdoraBatBrat

Adora Batbrat - Drottningen av alternativa uttryck besöker Midvinterglöd den 10 december och sitter i juryn för vår glödväsentävling samt så kommer vi att sätta Adora i den glödheta stolen på scenen! 

A make up tutorial to create a kawaii blue fawn cosplay/make up. Very fairy like and cute. Adora BatBrat guides you through the goth make up, lifestyle of the shadows and shows you how to cut your (not self, but) cheerleader bitches from school.