JärvsöKlämmans smakupplevelser med på Midvinterglöds julmarknad

Hurra!!! Nu är det snart dags för Midvinterglöd - som vi längtar och väntar! Vi vill nu hälsa Järvsöklämman glödhett välkommen än ett år till Midvinterglöds julmarknad! 

JärvsöKlämman säljer varma tunnbrödsklämmor med lokala smaker där Lotta Olsson driver JärvsöKlämman sedan våren 2015. Brödet i Klämmorna är från de goda vedugnsbakade tunnbrödet från Stenegård i Järvsö. Till fyllningar har flera olika lokala produkter från Hälsingland använts. Smaker som lammkorv, honung, getost, pesto, skinka, senap, älgwurst återfinns i klämmorna. JärvsöKlämmorna serveras sedan varma och ni kan välja mellan fyra olika sorter - så det finns nåt för alla smaker, stor som liten.

Förra året fanns jag på plats på Midvinterglöd och det är med glädje jag återvänder till Midvinterglöd 2016. Vilket arrangemang!
— Lotta Olsson, JärvsöKlämman