Nyhet för i år - ett varmt krypin med mat och musik i "Musikkvarnen"!

En glödhet nyhet!! Under de två år som vi har ordnat midvinterglöd så har vi bland annat fått detta som konstruktiv feedback : "Det är ett så magiskt evenemang med så mycket som händer att man vill stanna hela dagen, ni skulle behöva ha ett ställe där man kan sätta sig ner och värma sig en stund inomhus".

Varm soppa kommer att finnas till försäljning i kvarnhuset, samt kaffe, glögg, mm. 

Varm soppa kommer att finnas till försäljning i kvarnhuset, samt kaffe, glögg, mm. 

Vi jobbar alltid för att försöka göra Midvinterglöd till den bästa upplevelse vi bara kan på alla fronter, så gissa om vi är glada att dela med oss av årets nyhet inför stundande Midvinterglöd!! För i år kan ni nämligen under Midvinterglöd besöka kvarnhuset som ligger granngårds och ett stenkast ifrån vår loge. Där kan ni under er vistelse på Midvinterglöd sätta er ner en stund, vila benen, värma er, äta en matbit och lyssna på fin musik av våra musiker som spelar där innan ni återvänder till Julmarknaden och tar del av allt som händer på det området!

Bilden är hämtad från Hembygdsgården i Jättendal. Fotot är taget inifrån kvarnen där mjölet mals. Denna del av kvarnen kommer inte att vara tillgänglig för besökarna under Midvinterglöd, men mjöl kommer att finnas till försäljning. 

Bilden är hämtad från Hembygdsgården i Jättendal. Fotot är taget inifrån kvarnen där mjölet mals. Denna del av kvarnen kommer inte att vara tillgänglig för besökarna under Midvinterglöd, men mjöl kommer att finnas till försäljning. 

Kvarnen håller öppet mellan kl. 14-18 under Midvinterglöd. "Musikkvarnen" som vi döpt den till är tillgänglig tack vare att världens bästa grannar Klas-Göran Engberg med familj öppnar dörrarna för Midvinterglöds besökare och hälsar er välkomna på ett speciellt och historiskt besök hos dom i "Å-kvarnen". Klas-Göran Engberg är fjärde generationen Engbergs som driver kvarnen och än idag mals mjöl där och vi har hört rykten om att mjöl kommer att finnas till försäljning där under Midvinterglöd!

Tjohoo!!!