Kung Bore - sänk ner ditt vintertäcke över Hälsingland!

Varje dag nu går vi och längtar efter snö...
ni vet, den känslan när stora snöflingor dalar ner, täcker marken, landar på trädkronorna och bäddar in våra hus. Det känns nästan som om det är små vita älvor som dansar ner från himlen. Att fånga en snöflinga i handen och få se alla de vackra mönster dom skapats i, naturens konstverk. Och snötäcket, det vackra vita stora täcket som lägger sig ned på marken, bäddar in allt det som sova skall under vintern och som samtidigt sprider en mysig känsla och frid när vi vet att julen nalkas. 

 

Halls Hästgård - Storskogens hästturer

Vi önskar snö för även detta år har vi äran att presentera att Halls Hästgård, Storskogens hästturer gästar Midvinterglöd med sina vackra islandshästar. Vi önskar att snön är här då, så att vi kan få höra hovtramp i vintertäcket och få riktigt fin julkänsla.

Vi hälsar Halls Hästgård, Storskogens Hästturer och Kung Bore bägge glödhett välkomna till årets Midvinterglöd!

 

LÄS MER OM HALLS HÄSTGÅRD under årets akter!