Pro-stage och Midvinterglöd = Glödhett samarbete 2014!

Pro-stage levererade storbildsskärm, scen, filmkameror och ett toppen crew till Midvinterglöd 2013 och ännu ett år har vi äran att samarbeta tillsammans! www.pro-stage.se

Pro-stage levererade storbildsskärm, scen, filmkameror och ett toppen crew till Midvinterglöd 2013 och ännu ett år har vi äran att samarbeta tillsammans! www.pro-stage.se

Vårt mål med Midvinterglöd har varit att skapa en unik alternativ julmarknad som vi blandar med magiska upplevelser för våra besökare. Vi strävar varje år efter att leverera visuella och konstnärliga uttryck, en vacker känsla på plats för besökaren, en helhetsupplevelse för alla sinnen!

Förra året inför Midvinterglöd - "Norrskenet spegel" så etablerade ett samarbete med företaget Pro-Stage i Sundsvall och till vår stora glädje så fortsätter vårt samarbete även Midvinterglöd 2014! Ni kommer att få se och ta del av den fantastiska tekniken och mobila lösningarna som Pro-stage levererar till Midvinterglöd, bland annat scenen, filmkameror, ljudutrustning, och en storbildsskärm! Och inte att förglömma världens bästa team av Pro-Stage workers! Wohooo!! 

Scenen och live-streaming av det som händer på scenen skickas upp på storbildsskärmen och kommer ännu ett år att förstärka upplevelsen av Midvinterglöd för våra besökare än mer! Tillsammans med Pro-Stage tar vi även detta år midvinterglöd till högre höjder! Vi kan inte nog rekommendera Pro-stage till er andra. Behöver ni mobila lösningar till era evenemang kontakta Pro-stage!

Vi hälsar team Pro-Stage glödhett välkomna än en gång till Midvinterglöd!!

 

Pro-Stage

- DIN KOMPLETTA LEVERANTÖR AV SCEN, LÄKTARE, LJUS OCH BILD

Pro-Stage hyr ut mobila scener, storbilds-skärmar, tält, bord & bänk, hoppborgar, handikapp-toalettvagn, toalettvagnar och kylvagnar till alla sorters evenemang. Behövs ljud och ljus tillsammans med bildskärmar på scenen så fixar Pro-Stage det!

Tack vare mobilitet och smidighet samt storlek så lämpar sig våra scener, storbildsskärmar och toalettvagnar mycket väl för turnéer, konserter, politiska arrangemang, tävlingar, även för inomhus evenemang på sporthallar, mässhallar och arenor.

Pro-Stage kan leverera alla produkter vart som helst i Sverige inom 24 timmar!

Kontakta Pro Stage

Tingstavägen 4
862 32 Kvissleby

Telefon: 060-66 15 15
E-mail: info@pro-stage.se

Eric Tjernberg VD

Telefon: 070-696 11 42 
E-post: eric@pro-stage.se


Jimmy Forsberg

Telefon: 070-696 02 46 
E-post: jimmy@pro-stage.se

Läs mer om våra scener, storbildsskärm och övriga produkter på www.pro-stage.se