De 4 Kläpparna uppträder i Musikkvarnen!

Det kommer att vara så mycket fint som händer och sker i alla knutar på och vrår på Midvinterglöds område. 

Det finns något att se på och ta del av under hela dagen! Vare sig det är att gå runt på julmarknaden i vår rustika loge och köpa med sig fina julklappar hem, se konstutställningaroch live airbrushmålning, shower och uppträdanden på gården, makeuptävling med alla vinterväsen som minglar omkring, stöpa nyårslyckor, hästridning samt njuta av områdets magi mm.

Midvinterglöd är skapat med glädje för att sprida glädje och magi. Vi uppdaterar sidan med akter och utställare kontinuerligt så kika in med jämna mellanrum och följ oss även på Facebook

Många besökare brukar stanna hela dagen hos oss för att kunna ta del av allt som händer på glöden och inte missa någon akt! Vi rekommenderar som vanligt att ni klär er varmt och har varma skor på fötterna! :) 

Vi har ju redan tidigare berättat om den goda nyheten att vi kommer att ha musikkvarnen öppen i närheten av huvudområdet för Midvinterglöd. Här kommer vi att sälja mat, kaffe, glögg mm och man skall kunna slå sig ner en stund och vila benen, värma sig och lyssna på levande musik. Det kommer att bli trångt där inne om det är mycket folk, men vi delar broderligt och systerligt på de ytor vi har och så får vi turas om att sitta ned.  Delad glädje är dubbel glädje eller hur! :)

De 4 Kläpparna

En av de akter ni kommer att få möjlighet att lyssna till i Musikkvarnen är ingen mindre än dessa fantastiska musikförmågor från Nordanstig som kallar sig "De 4 Kläpparna"!  Fantastiska nyheter! De 4 Kläpparna består av Jesse Ljung, Johnnie Hassel, André Malmqvist och Emil Engberg ! Ni kan läsa mer om de 4 kläpparna på sidan där vi berättar om våra akter!