Tidningen Land: Midvinterglöd - en av sex kulturskatter som satt fart på bygden!

 Tidningen Land listar Midvinterglöd som en av sex kulturskatter som satt fart på bygden!!

 Tidningen Land listar Midvinterglöd som en av sex kulturskatter som satt fart på bygden!!

Så fantastiskt kul att få läsa att tidningen Land listar Midvinterglöd som en av sex kulturskatter som satt fart på bygden!!

När vi fick drömmen och startade arbetet med Midvinterglöd för 3 år sedan, lovade vi oss själva att göra allt vi kan för att skapa en vacker, mäktig och magisk ny tradition med ett alternativ luciafirande. Vår vision var så stark och vi ville dela den med andra. Och med hårt arbete lyckades vi. 

Att tillägga till detta är att igår var vi och föreläste och berättade om vårt arbete med Midvinterglöd från glödens början till där vi är idag. Vi pratade om hur vi bygger upp evenemanget, konstnärliga visionerna, drivkraften, kreativa arbetet, nätverken, samarbeten, subkulturernas och traditionella kulturernas möten och det kulturella entreprenörskapet och varför vi behövs. Vill ni höra mer om vårt arbete med Midvinterglöd går det bra att boka in oss på en föreläsning och inspirationskväll, maila info@midvinterglod.se för mer information. 

Kom och upplev Midvinterglöd med oss 13 december 2014, kl. 14-19 i Jättendal hos Skulls and Bones Artwork !