Fullbokat med spännande hantverkare, konstnärer och kreatörer i vår loge!

Nu är det verkligen fullt tryck med utställare på vår Midvinterglöd och sista platserna är bokade. Vi har många fina utställare kvar att presentera på vår utställarsida och vi uppdaterar ständigt vår hemsida med goda nyheter, allt från nya utställare till akter som kommer att medverka. Vi har så många fina ess kvar i ärmen! Ni vill inte missa årets glöd! :)

Vi har glädjen att presentera att Studio Hanna Enander kommer att finnas med på Midvinterglöds Julmarknad och hon kommer även att representera Conundrum Örter & Produkter vid sitt bord. Läs mer om Hanna Enander och Conundrum HÄR

Idag regnar det och det känns så grått och trist och nu är snön mer efterlängtad än någonsin! Igår riggade vi upp ljusskylten för Midvinterglöd och den lyste så fint i kvällsmörkret... stämningen börjar infinna sig på vårt område som byggs upp bit för bit tills det är den 13e december... vi längtar!