Silversmeden Barbro Svensson Löfstedt älskar Midvinterglöd

Det är ju så otroligt kul när vi får så många fina hejarop och härliga ord av de som tidigare vart med och firat Midvinterglöd på ett eller annat sätt, antingen som besökare eller som medverkande akt, utställare eller bakom scenen. Silversmeden Barbro Svensson Löfstedt har vart med på Midvinterglöds alternativa julmarknad 2 år tidigare och ställt ut sina fantastiskt vackra alster i silversmide och nu är det dags igen! Barbro kommer att fira sitt 3:e år som utställare på glöden, och som hon skriver själv; "nu är det 3:dje året på Midvinterglöd och vet ni: I LÖV IT"

Silversmeden Barbro Svensson Löfstedt ställer ut sitt hantverk på Midvinterglöds julmarknad

Silversmeden Barbro Svensson Löfstedt ställer ut sitt hantverk på Midvinterglöds julmarknad

Vi LÖV IT TOO Barbro att du ska vara med oss ännu ett år och förgylla Midvinterglöds marknad med din närvaro och ditt fantastiska hantverk!! Läs mer om Barbro här och ta del av hennes hantverk ! 

Med detta så hälsar vi den första utställaren/hantveraren glödhett välkommen till Midvinterglöd 10 december. Vi kommer med jämna mellanrum nu att börja presentera de utställare som ni kommer att möta på vår fantastiska julmarknad i Jättendal! 

Vill du vara med och ställa ut på Midvinterglöd?

Är du intresserad av att vara med och ställa ut/ sälja ditt hantverk/konstverk/matverk på vår alternativa julmarknad under Midvinterglöd? Skicka in din intresseanmälan så återkommer vi till dig med mer information!

Anmäl ditt intresse som utställare