Outdoor Functional Wear med Uhip kläder för alla väder

Idag skulle det komma flera decimeter med snö utlovades det och klass 2 varningar utfärdades. Ingen snö i sikte har det art i Jättendal, det har snarare slaskat och regnat ordentligt.. och det vita mjuka det såg vi tyvärr inget av. Men det kommer nog snart.. hoppas vi! När snön kommer så kommer även en känsla av att julen närmar sig, det blir ljusare omkring oss, det känns inte så mörkt fastän solen sänker sig tidigare och tidigare.. så idag hade vi gärna tagit emot snön och inte detta slaskande. Men vad var det för blogg vi skrev häromdagen, "Om Anders slaskar, ska Julen Braska"... men det var i och för sig den 30 november. Inte 30 oktober. Nåväl.. snön faller nog snart ska ni se! När snön är här, ja då är det skönt med varma kläder för aktiva dagar utomhus!

Outdoor Functional Wear säljer Uhips kläder på Midvinterglöds julmarknad

uhip_midvinterglod.jpg
uhip_midvinterglod.jpg

Så med denna väderrapport så vad passar då bättre annat än att presentera en utställare och försäljare som säljer kläder för vinterns väder, en uställare som ni kommer att möta på Midvinterglöds julmarknad!

Vi hälsar Kim Walterstad glödhett välkommen till Midvinterglöd! Kim har startat företaget Outdoor Functional Wear som är återförsäljare av jackor, termo/regnkjolar, kappor och västar till aktiva kvinnor och barn från det fantastiska svenska designföretaget som heter Uhip, ett företag som brinner för plagg med smarta funktioner.

Läs mer om Kim och den klädkollektion som ni kommer att få känna på, prova och se på Midvinterglöds julmarknad! 

 

 

Vill du ställa ut/ vara med som försäljare på vår julmarknad? 

Vill även du vara försäljare på Midvinterglöds julmarknad? Vi har några fåtal platser kvar inne i logen och försäljningsplatser kvar utomhus! Kontakta oss på info@midvinterglod.se för mer information om du vill vara med på årets häftigaste julmarknad! Läs mer om medverkan som utställare.