Välkomna alla lekfulla små glödpyren till Midvinterglöd

Midvinterglöd är en upplevelse för hela familjen, för stora som små.  Barnens ögon brukar tindra stort av allt magiskt som sker här under Midvinterglöd. Här finns väsen som är utklädda/uppklädda, eldshow och mycket mer. 

Även detta år vill vi hälsa alla barn glödhett välkomna att bli del av vår Midvinterglöd än mer genom att klä upp sig i fantasifullt tema och förvandlas till små "glödpyren".

Det kan vara en liten detalj som gör det eller något lite mer eller helt uppklädd, det väljer man helt själv hur mycket eller lite man vill klä upp sig i fantasitema för vår Midvinterglöd. Alla barn som kommer till Midvinterglöd uppklädda som fantasifulla "Glödpyren" i vintertema får en lysande gåva av oss så att vi ser alla glödpyren där ni är och flyger omkring.

Alla kostymer är välkomna, det enda man bör tänka på är att under kostymerna behöver det vara varma kläder. Det är en lång härlig dag, med förhoppningsvis minusgrader.

Varmt välkomna små glödpyren.

Snögubbe

Sockervadds-känsla. Lite varmare skor och kläder under så hade det varit ett litet glödpyre.

Samedräkt. Varmt och skönt.