Konstnärinnan Pernilla Moberg ställer ut på Midvinterglöd

Äntligen har snön kommit.. ja lite grann i alla fall. Hoppas att den stannar kvar och att det faller mer av det vita.  Det är väldigt vackert med det snön som lyser upp på marken och det känns att Midvinterglöd är nära nu! Vi har så många härliga, kreativa, fantastiska utställare kvar att presentera för er. Vi kommer även snart att börja lägga upp och presentera programpunkterna som ni kommer att få ta del av under dagen! 

Konstnärinnan Pernilla Moberg ställer ut sin konst på Midvinterglöd

Pernilla Moberg ställer ut sin konst på Midvinterglöds Julmarknad 10 dec i Jättendal. 

Pernilla Moberg ställer ut sin konst på Midvinterglöds Julmarknad 10 dec i Jättendal. 

Nästa utställare som vi har glädjen att presentera för er, det är konstnärinnan Pernilla Moberg som kommer att medverka på Midvinterglöd och ställa ut sin färgglada konst. Ni kan läsa mer om Pernilla under fliken Utställare 2016, dit lägger vi upp alla som kommer att medverka på Midvinterglöds julmarknad på ett eller annat sätt. Pernilla! Glödhett välkommen till Midvinterglöd!

Pernilla Moberg ställer ut sin konst på Midvinterglöds Julmarknad 10 dec i Jättendal. 

Pernilla Moberg ställer ut sin konst på Midvinterglöds Julmarknad 10 dec i Jättendal.