Silvermåne - magiskt sagoberättande i eldens sken till trummans ton

Nu är det dags att även börja presentera våra fantastiska programpunkter, eller glödpunkter som vi kallar dom! Vi har en så fantastisk midvinterglöd som hägrar bakom hörnet, en ljusfest som kommer att vara fylld av magi, mystik, ljus, mörker, glädje och kärlek.

Vi hälsar Kia & Magnus (Silvermåne) glödhett välkomna till Midvinterglöd! Kia och Magnus kommer vid eldens sken och till trummans ton berätta trollbindande sagor där de inbjuder våra besökare till en magisk färd mot det okända i midvintertid. Såhär berättar Kia och Magnus om sitt sagoberättande... 

Resenärer, vandrare och kringflackare - välkomna till vår lägereld! Med krumbuktande trumljud och uråldriga sagor bjuder vi in till stilla upptäckande, levande samvaro och helande delande. Manande söker sig trumman in i kroppens urminne, till alltets närvaro, till födelse, liv och död, bortom föreställningar och illusioner, ner i det förträngdas djup och in i själens ljus - det evigt utforskande sanningsljuset.

Kia Enbarr medverkar på årets Midvinterglöd där hon med sin trumma ger än mer liv till det sagoberättande hon framför tillsammans med Magnus Pamp. 

Kia Enbarr medverkar på årets Midvinterglöd där hon med sin trumma ger än mer liv till det sagoberättande hon framför tillsammans med Magnus Pamp. 

Sagan liksom legenden och myten är väsen från andra, visare världar. Hitbjudna av sökande människosjälar klär de sig i ord, utmanar i spegelvärldar och suddar ut det invandas gränser. Genom vildkraft vittrar de osanningar, och i stillhet manar de liv i falnad livsglöd.

Färdas med oss, trumman och sagorna mot det okända. Lev för en stund genom barnet, i oskuldsfull nyfikenhet. Vattna ditt inre kosmiska frö, det femte ljusets varande, som väntar på att återuppväckas och gro i Moder Jords väntande längtan.

Kia & Magnus

Vi vill tillägga att ni kan läsa mer om Kia och Magnus under fliken Akter 2016

Magnus Pamp medverkar på årets Midvinterglöd med Kia Enbarr, där de tillsammans bjuder in våra besökare till en magisk sagofärd mot det okända.

Magnus Pamp medverkar på årets Midvinterglöd med Kia Enbarr, där de tillsammans bjuder in våra besökare till en magisk sagofärd mot det okända.