Konstnären Carina Rist medverkar på Midvinterglöds julmarknad

Det är faktiskt svårt att förstå att det snart är dags för Midvinterglöd! Tiden har som vanligt gått så otroligt fort och springer nästan ifrån oss. Det är så mycket att göra och nu brinner verkligen i alla knutar nu. Kreativiteten bubblar i så många grytor, det övas dans, sång, eldkonst, kostymer sys, masker skapas, väsen föds...fullt ös är inte en överdrift.

Vi har många fantastiska  utställare kvar att presentera för er, programmet för själva dagen ska finslipas och snart publiceras. Ja, alltså, du är det verkligen inte långt kvar till den 10 december. Det är nästan så att det bränns om fingrarna när vi nuddar vid tanken på att glöden snart är här. Så glödande hett är det i våra tankar och i vår glödverkstad nu!

Konstnären Carina Rist ställer ut sin konst på Midvinterglöd 10 december i Jättendal, Hälsingland

Konstnären Carina Rist ställer ut sin konst på Midvinterglöd 10 december i Jättendal, Hälsingland

Konstnären Carina Rist ställer ut sin konst på Midvinterglöd 10 december i Jättendal, Hälsingland

Konstnären Carina Rist ställer ut sin konst på Midvinterglöd 10 december i Jättendal, Hälsingland