Attributmakaren Hanna Forsmark Frykman ställer ut på Midvinterglöds julmarknad

Vi sitter just nu och tittar på väderleksrapporten. Som det ser ut nu med en tiodagerns prognos för Jättendal så visar det minusgrader och snö framöver, vilket glädjer oss. Vi håller alla tummar och tår nu för att det ska frysa på så att vi får till en ordentlig tjäle i backen! Kom igen nu minusgrader! Vi behöver kylan nu så att området för parkeringen och scenområdet blir som vi tänker oss. Ack vädret, det går inte att lita på.. endast att ha tillit till att det som vanligt kommer att lösa sig på något sätt. Men det ser ju lovande ut enligt SMHI :)

Hanna Forsmark Frykman ställer ut sitt hantverk på Midvinterglöds julmarknad

Hanna Forsmark Frykman ställer ut sitt hantverk på Midvinterglöds julmarknad

Hanna Forsmark Frykman ställer ut

Medans vi försöker hålla lite koll på vädret så passar vi även på att lägga ut presentation om nästa utställare som kommer att medverka på midvinterglöds julmarknad och det är attributmakaren Hanna Forsmark Frykman. 

Hanna Forsmark Frykman 25 år, är konstnär och utbildad attributmakare med inriktning mot mask och sfx makeup, samt prostethics. Hanna skapar konst och smycken. Hanna kommer vara med oss på Midvinterglöd och sälja smycken - olika slags cabochoner med små djurben och tänder ingjutna i resin, även en och annan fågelfot, tygmärken och mindre konstföremål.

Vi hälsar Hanna glödhett välkommen till Midvinterglöds alternativa Julmarknad och vill ni läsa mer om Hanna och de utställare vi hittills har presenterat så klicka här så länkas ni in till vår utställarpresentation. 

hanna_forsmark_frykman.jpg