Dansaren Elin Kristoffersson uppträder med solodans på Midvinterglöd

Vi säger glödhett välkommen till dansaren Elin Kristoffersson som kommer att medverka på årets Midvinterglöd och uppträda med solodans under dagen! Vi återkommer inom kort med programtider för det som sker under dagen så att ni vet vad, vart och när allt sker så ni inte missar några glödpunkter. Vi ser framemot att dela glöden med Elin i år och hon ser framemot att uppträda inför alla våra besökare! 

Dansaren Elin Kristoffersson uppträder med solodans på Midvinterglöd 10 december 2016

Dansaren Elin Kristoffersson uppträder med solodans på Midvinterglöd 10 december 2016

Elin Kristoffersson - Korona Dans

Elin Kristoffersson är hemvändare till Ångermanland efter flera år i Stockholm och innan det utbildningar i Göteborg och Umeå. Hon har tagit över och bor i sin mormors gamla hus i Älandsbro utanför Härnösand och arbetar som dansare, koreograf och pedagog. År 2003 tog Elin examen från yrkeslinjen dans på Balettakademien i Göteborg och de senaste åren har hon arbetat framförallt som dansare och koreograf i egna produktionsbolaget Korona Dans. 

I Korona Dans produktioner, som hittills har varit i form av solodans med eller utan samverkan med andra konstutövare, utforskar och inspireras hon av material, naturen, mänskligt liv och skeenden, populärkultur, konst och poesi. Korona Dans hemsida är: www.koronadans.se  Där kan man se foton och filmer från Korona dans olika produktioner.

Läs mer om Elin och våra andra akter/glödpunkter som uppträder den 10 december. 

Dansaren Elin Kristoffersson uppträder med solodans på Midvinterglöd 10 december 2016

Dansaren Elin Kristoffersson uppträder med solodans på Midvinterglöd 10 december 2016