Dark Passions smarriga chokladpraliner med på Midvinterglöds julmarknad

Vår To-Do lista dessa dagar är inte nådig! Vi har så fullt ös nu så att det är nästan ett under att vi hinner med oss själva. Dagarna, minuterna, timmarna är räknade nu! Och JA, vi kollar även såklart vädret vi med, vi sitter nog med alla möjliga väder-appar och hemsidor öppna och håller koll på vädret. Ena minuten ska det vara sol och minusgrader, andra minuten moln och snöfall, tredje så är det spöregn och snöslask. Varje dag ändrar sig vädret och vi kan inte annat göra nu än hoppas på att vädret är med oss! Är det inte det - så tipsar vi om att klä er efter väder, ta på regnkläder, ta med paraply, håll i hatten om det blåser.. vi kör vi järnet så det glöder ändå!!! Inget dåligt väder kan stoppa oss! 

Några utställare kvar att presentera innan det är dags för er att möta dom på riktigt på vår julmarknad! Vi har ett så härligt gäng utställare med oss ännu ett år!

Vi hälsar Dark Passion och Annika Von Schlieben glödhett välkommen till Midvinterglöds julmarknad med sina chokladpraliner!