Make-Up Studio Professionals sponsrar Glödväsentävlingen samt deras ögonskuggor säljs på julmarknaden

make-upstudio.jpg

Vi är så oerhört glada och stolta över det fina samarbete vi har med Make-up Studios, Professional Makeup som går in som huvudsponsor i vår glödväsentävling! Make-up Studios sponsrar makeupprodukter till ett värde av 5000 kr!! Så det utlovas finfina priser till vinnarna i vår glödväsentävling!!! I prispåsarna kommer även att finnas lite annat gott och blandat i makeupvärlden! Så missa inte chansen nu att delta i denna häftiga tävling! Än finns det tid att anmäla sig och skapa ett magiskt väsen! Imorgon stänger vi anmälningarna till tävlingen! Så anmäl er nu!! 

Make-Up Studio

Make-Up Studio grundades i Amsterdam 1980 utav en av världens första makeupartister - Wil van’t Hek. Hans största passion var att få arbeta i en högkvalitativ makeup samt att få lära ut och inspirera andra inom yrket. Idag finns Make-Up Studio i mer än 70 länder och erbjuder över över 1600 produkter. Make-Up Studio står för kvalitet, pigment och en otrolig bredd av produkter! Produkterna är inte djurtestade då vi är måna om våra djur. Make-Up Studio säljs idag via salonger, parfymerier samt butiker där det finns personal utbildad inom makeup.

make_up_studio_midvinterglod.jpg

Petra Shara Stoor, (Shara Creations) arrangör av Midvinterglöd är återförsäljare av Make-up Studios produkter, så på julmarknaden kommer även en stor del av Make-up Studios ögonskuggor att finnas till försäljning! Så gå in i logen för att kika på ögonskuggor och lägga in en beställning på härligt matta, eller intensiva, färgstarka, glittrande ögonskuggor inför jul och nyårsmakeupen! Leveranstid på beställning är ca 1 vecka! Fina erbjudanden på skuggor under Midvinterglöd!