Fullt ös nu bakom kulisserna inför Midvinterglöds femårsjubileum, "Helsinglight, Femte Ljuset"

Sedan vi släppte informationen om att Midvinterglöd infaller 10 december så rasslar det till ordentligt i vår mail. Mail från utställare, konstnärer, kreatörer, medverkande akter, glödväsen-skapare... Människor från hela vårt avlånga land som vill vara med och skapa årets glöd! Så många fina ord vi får höra om vår Midvinterglöd, att man längtar till glöden - det värmer så oerhört mycket! 

Vi jobbar fullt ös nu bakom kulisserna med skapandet av Midvinterglöds arenan inför femårsjubileumet "Helsinglight, Femte Ljuset"! Kostymer ska börja sys, väsen skapas, sång repas in, shower planeras och koreograferas, ljussättningen av området ska designas, scenområdet ska planeras och teknik beställas... Fullt ös! Vi är en liten arrangörsgrupp på tre personer (Petra, Fredrik och Janina) som arbetar med planeringen och genomförandet av Midvinterglöd. 

När glöden är här så är vi så oerhört tacksamma för de krafter som hjälper till under evenemanget, glödsjälar som hjälper oss i entrén, håller igång eldtunnorna, har hand om fika eller parkering, tänder marschaller, håller ordning på folkmängd i logen... Så många poster som ska fyllas. 

Vill du vara med och hjälpa till under Midvinterglöd - vi välkomnar dig med stora famnen! Skicka ett mail till info@midvinterglod.se där du anmäler dig som "glödsjäl" som vill vara med och jobba på Midvinterglöd "bakom scenen".

Midvinterglöd 2015, området är fullt av besökare.

Midvinterglöd 2015 - Scenen med Lucia och Eldshow-artisterna, Act of Emotion.

Midvinterglöd 2015, Glödväsen av Petra Shara Stoor och Linda Tolind. 

Midvinterglöd 2015, Glödväsen av Petra Shara Stoor och Linda Tolind.